Vindrosen BRF

Vindrosen Bostadsrättsförening

Mäklarinformation

Brf Vindrosen har 140st lägenheter fördelande från 1:or till 4:or. Alla lägenheter, med undantag för 1:or, har balkong. Balkongerna har antingen utsikt åt öster eller väster. Föreningen äger en lägenhet på Önskevädersgatan 39 och används som Brf Vindrosens expedition och mötesrum.

I avgiften ingår värme, vatten och basutbudet av TV kanaler. Lägenheterna har individuell elavläsning som är kopplat till ett av föreningen förhandlat elavtal.

Föreningen har 106st utomhusparkeringar att hyra ut. Uthyrning och eventuell parkeringskö hanteras av Bovärden.

Det finns 4st cykelrum och 4st tvättstugor. Det finns barnvagnsrum i varje entré, total 6st, vilket det behövs separat nyckel till.

I föreningen finns ett fritidsombud som tillsammnas med samordnare på NBF anordnar fritidsaktiviteter som t ex trivselkvällar och bussresor.

Två leverantörer av internet är anslutna till fastigheterna, Tele2 och Telenor. Avtal för detta tecknas separat av boende. Kabel-TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften.

Avgiften för lägenheter kommer att höjas med 15% från och med 1:a juli 2023. Parkeringsplats kommer höjas från 250kr/mån till 350kr/mån samma datum.

Föreningens expedition är belägen på Önskevädersgatan.

Det finns även en bovärd som dagliga service som är belägen på Önskevädersgatan 49.